Скрол нагоре
екипът на copyvibes

Нашият екип

това сме ние

Екипът на CopyVibes

Съосновател | Копирайтър
Станислава Симидчийска

Станислава Симидчийска е завършила Българска филология в Софийския университет “Св. Климент Охридски”, както и магистратура Журналистика и медии в същото висше учебно заведение. От 2010 година работи в медии, като е заемала позициите редактор в дамски сайт, отговорен и главен редактор в модни онлайн платформи. Заедно с Константин е съосновател на копирайтинг агенция CopyVibes и медийна група сайтове.

Съосновател | Копирайтър
Константин Симидчийски

Константин Симидчийски е роден в София. Учил е Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. От 2009 г. работи в сферата на медиите и копирайтинга. Бил е редактор и главен редактор в различни издания от сферата на спорта и лайфстайла. Константин e един от основателите на CopyVibes и медийна група от сайтове, заедно със Станислава.

Konstantin Simidchiyski
Lyubomir
Старши копирайтър
Любомир Петров

Любомир Петров e учил Журналистика в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ – с профил „Печат и агенционна журналистика“ и тематичен профил „Култура“. От 2019 г. насам активно се занимава се със създаване на текстово съдържание на български език, основно предназначено за уеб. Работи и в областта на НПО сектора. Свободното си време прекарва в четене на книги и разходки в планината.

Anastasiya (1)
Мениджър проекти
Анастасия Златева

Анастасия Златева е родена и израснала в град Добрич. Завършва специалност „Дигитални медии и ПР“ в Икономически университет – Варна. Водена от своето любопитство, през годините тя развива голям интерес към графичния дизайн, маркетинга и социалните мрежи. Променящите се алгоритми не я плашат, а точно обратното – стреми се да извлече максимална полза от тях. Оптимистична по натура, тя винаги се старае да види позитивните страни на нещата.

Teodora Y
Коректор
Теодора Йорданова

След като завършва средното си образование със специалност „Маркетинг” и получава магистърска степен по „Право” в Пловдивския университет, Теодора Йорданова се посвещава на своята истинска страст – творчеството. Родом от Хасково, но влюбена в Пловдив, тя се установява в „древния и вечен” град, за да изгради кариера като дигитален художник и копирайтър.

Radostin
Копирайтър
Радостин Спасов

Радостин Спасов е копирайтър, който пише текстове за CopyVibes на български и на английски език. Близо 20 години работи като спортен журналист – преминал през печатни медии като „Меридиан Мач” и „Монитор”, понастоящем е част от спортната редакция на TV+. Завършил е Журналистика в СУ, има и магистърска степен в специалност Музикални мултимедийни технологии.

Nelly
Копирайтър
Нели Гуцалска

Нели Гуцалска е родена в гр. София. Изучава английски език от шестгодишна възраст, завършва 33 ЕГ „Света София“ в английски паралелка, а по-късно учи „Културология“ в СУ „Климент Охридски“.
В момента работи като автор на технически документация в IT индустрията.
Запален читател и истински любител на езиците, тя обожава да пише както на български, така и на английски върху разнообразни теми като лайфстайл, хазарт, технологии, красота и други.

Mara Ergin
Kопирайтър
Мара Шопова

Мара Шопова е родена в Бургас. Завършила е моден дизайн в София и маркетинг в БСУ. В екипа на CopyVibes е от самото начало, като от години се занимава с писане на проза и стихове, преводи и копирайтинг. Опитът ѝ включва преподаване по английски и екскурзоводство с чуждестранни туристи.

Silvia
Копирайтър
Силвия Манчева

Силвия Манчева е родена в София, където завършва 164 ГПИЕ ‘’Мигел де Сервантес’’. Освен от чужди езици, се интересува от наука и понастоящем е студент по Биология. Образованието ѝ помага да пише статии и текстове на медицинска тематика, но цялостният ѝ интерес към създаването на съдържание се корени в любовта ѝ към литературата.

Nora
Kопирайтър
Нора Юлиева

Нора Юлиева е завършила Международни Комуникации в Нидерландия. Развива се като професионален копирайтър и с истинско щастие твърди, че това е нейното призвание. От малка обича да пише, а днес страстта ѝ е и нейна професия. Пише на различни теми и като един наистина адаптивен човек успява да сътвори приятна за четене и полезна статия дори на непозната за нея тема. Това, което обича най-много в дейността, е възможността да разпределя времето си и да работи от всяка точка на света.

Viktoria
Kопирайтър
Виктория Трифонова

Виктория Трифонова е студент в Софийски университет „Св. Климент Охридски”, специалност „Българска филология“. Интересува се от изкуство, бизнес, политика. Вярва, че езикът може да бъде наша суперсила, стига силно да желаем да го опознаем и овладеем добре. Танцува, пише, учи езици и намира ред в собствения си хаос. Вики често пътува извън България и навътре към собствените си светове. CopyVibes за нея е възможност с любопитство да открива и опознава нови територии, за които да разказва в статиите, които създава.

Dobromir Andreev
Преводач | Румънски Език
Добромир Андреев

Добромир Андреев завършва ВТУ „Св. Св Кирил и Методий“, където е част от първия випуск по Транслатология с румънски език в България. Макар за известно време да работи като преподавател там, преводите стават негова страст и вече повече от 10 години се специализира в различни тематики, включително онлайн магазини и рекламни материали.

Hriselpida
Преводач | Гръцки език
Хриселпида Камма

Наполовина кипърка. Завършва НГДЕК, след което продължава образованието си с Културология в СУ. Има специализация по Изкуства и съвременност от СУ и магистърска степен по Маркетинг от БСУ. Работи като Директор Маркетинг и Авторско право към културния център Kazantzakis Estate.

Velislava
Преводач | Немски език
Велислава Начева

Велислава Нечева е завършила бакалавърска степен Немска филология със специализация Испански език и магистърска степен Транслатология с немски език.
В момента се занимава с обучение по немски, английски и испански език, както и с преводачески услуги.

Maria
Преводач | Руски език
Мария Бикова

Мария Бикова е завършила специалност Руски език и литература в Московския Педагогически Государствен Университет (МПГУ) в град Москва. Работи като копирайтър от 2007 година, сътрудничи си с различни уебсайтове, вестници и списания. Родена е в Русия, а от 2012 година живее в България.

Nataliya
Преводач | Китайски език
Наталия Тодорова

Наталия Тодорова завършва ВТУ със специалност Приложна лингвистика с немски и китайски език. След трети курс заминава на едногодишна специализация в Пекински университет за езици и култура. Година по-късно завършва магистратура Транслатология с немски език. Преподавател по китайски език във ВСУ. Работи като преводач от и на китайски език.

Elena
Преводач | Испански език
Елена Маркова

Елена Маркова е завършила Испанска филология, последвана от магистратура Преводач-редактор в СУ. Има опит в писането на есета и рецензии, превежда филми и книги, статии, документи и др. Освен че се занимава с писане и преводи на испански език, Елена преподава в езикова школа.

parallax
свържете се с нас

Да пишем за вас!

Създаваме съдържание, което постига качествени резултати за бизнеса. Свържете се с нас, за да обсъдим и вашия проект.

    Този уеб сайт използва бисквитки с цел подобряване на потребителското преживяване.