Скрол нагоре
екипът на copyvibes

Aвтори

това сме ние

Авторите на CopyVibes

Stanislava Simidchiyska
Съосновател | Копирайтър
Станислава Симидчийска

Станислава Симидчийска е завършила Българска филология в Софийския университет “Св. Климент Охридски”, както и магистратура Журналистика и медии в същото висше учебно заведение. Има 10-годишен опит в медии, включително работа като редактор в дамски сайт, отговорен и главен редактор в модни сайтове. Заедно с Константин е съосновател на медийна група сайтове.

Konstantin Simidchiyski
Съосновател | Копирайтър
Константин Симидчийски

Константин Симидчийски е роден в София. Учил е Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. В последните 10 години работи в сферата на медиите и копирайтинга. Работил е като редактор и главен редактор в различни издания от сферата на спорта и лайфстайла. Константин e един от основателите на медийна група от сайтове, заедно със Станислава.

Radostin
Копирайтър
Радостин Спасов

Радостин Спасов е копирайтър, който пише текстове за CopyVibes на български и на английски език. Близо 20 години работи като спортен журналист – преминал през печатни медии като „Меридиан Мач” и „Монитор”, понастоящем е част от спортната редакция на TV+. Завършил е Журналистика в СУ, има и магистърска степен в специалност Музикални мултимедийни технологии.

Lyubomir
Копирайтър
Любомир Петров

Любомир Петров учи Журналистика в СУ, с профил „Печат и агенционна журналистика“ и тематичен профил „Култура“. Ежедневието му преминава в подготовката на статии и различни текстове на български език, четене на книги и подготовката и реализацията на различни инициативи, насочени към читалищната общност в родното му място.

Natalia Bekyarova
Копирайтър
Наталия Бекярова

Наталия Бекярова е родена и израснала в града под тепетата, където завършва Езикова гимназия “Пловдив” с профил немски. Към днешна дата е студентка по “Право” в СУ, но творческата ѝ енергия, нестихващият ентусиазъм и винаги “гладното” ѝ любопитство я тласкат към сфера, различна от тежките закони, а именно – създаването на съдържание на български език.

Mara Ergin
Kопирайтър
Мара Ергин

Мара Ергин е родена в Бургас. Завършила е моден дизайн в София и маркетинг в БСУ. В екипа на CopyVibes е от самото начало, като от години се занимава с писане на проза и стихове, преводи и копирайтинг. Опитът ѝ включва преподаване по английски и екскурзоводство с чуждестранни туристи.

Petar
Копирайтър | Преводач
Петър Данев

Петър Данев изучава Журналистика в СУ с профил “Печат” и тематичен профил “Култура”. По-рано завършва езикова гимназия с първи език – английски и втори език – немски. Занимава се и с писане на статии, предимно в сферата на развлекателната индустрия.

Viktoriya
Копирайтър
Виктория Иванова

Виктория Иванова е студент по Журналистика в СУ с профил „Печат и агенционна журналистика“. През 2016 г. завършва езикова гимназия 32 СОУ „Св. Климент Охридски“ с интензивно изучаване на английски език и втори немски, а от скоро самостоятелно се обучава по испански.

Hriselpida
Преводач | Гръцки език
Хриселпида Камма

Наполовина кипърка. Завършва НГДЕК, след което продължава образованието си с Културология в СУ. Има специализация по Изкуства и съвременност от СУ и магистърска степен по Маркетинг от БСУ. Работи като Директор Маркетинг и Авторско право към културния център Kazantzakis Estate.

Velislava
Преводач | Немски език
Велислава Начева

Велислава Нечева е завършила бакалавърска степен Немска филология със специализация Испански език и магистърска степен Транслатология с немски език.
В момента се занимава с обучение по немски, английски и испански език, както и с преводачески услуги.

Hristiana
Преводач | Румънски език
Христиана Томова

Христиана Томова е завършила Първа ЕГ Варна с профил английски и немски втори език, а след това Румънска филология в СУ и МИО в УНСС. Христиана има повече от 12 години опит като преводач на свободна практика.

Maria
Преводач | Руски език
Мария Бикова

Мария Бикова е завършила специалност Руски език и литература в Московския Педагогически Государствен Университет (МПГУ) в град Москва. Работи като копирайтър от 2007 година, сътрудничи си с различни уебсайтове, вестници и списания. Родена е в Русия, а от 2012 година живее в България.

Elena
Преводач | Испански език
Елена Маркова

Елена Маркова е завършила Испанска филология, последвана от магистратура Преводач-редактор в СУ. Има опит в писането на есета и рецензии, превежда филми и книги, статии, документи и др. Освен че се занимава с писане и преводи на испански език, Елена преподава в езикова школа.

Nataliya
Преводач | Китайски език
Наталия Тодорова

Наталия Тодорова завършва ВТУ със специалност Приложна лингвистика с немски и китайски език. След трети курс заминава на едногодишна специализация в Пекински университет за езици и култура. Година по-късно завършва магистратура Транслатология с немски език. Преподавател по китайски език във ВСУ. Работи като преводач от и на китайски език.

parallax
свържете се с нас

Да пишем за вас!

Създаваме съдържание, което постига качествени резултати за бизнеса. Свържете се с нас, за да обсъдим и вашия проект.

    Този уеб сайт използва бисквитки с цел подобряване на потребителското преживяване.