CopyVibes Услуги

Услуги

Услугите, които предлагаме, са следните:

Писане на текстове

Пренаписване на текстове

Поддръжка на социални мрежи

Facebook, Twitter, Instagram, Google+, LinkedIn, ВКонтакте

Коректорска дейност

Писане на текстове

Създаването на съдържание е основна дейност на нашата агенция. Екипът ни, съставен главно от филолози и журналисти, може да се справи с всички предизвикателства, свързани с конструирането на отличен текст.

Копирайтинг агенция CopyVibes предлага следните копирайтинг услуги:

  • Писане на статии за сайт или блог на всякаква тематика
  • Описания на продукти
  • Създаване на цялостно съдържание за уебсайт
  • Писане на PR материали
  • Писане на SEO текстове

Основните характеристики на добрия текст включват:

- Наличие на ключови думи и фрази. Те са избрани още в началния етап на предварителното планиране. За да бъдат подготвени и оформени добре, копирайтърът, който ги съставя, трябва да притежава нужните знания за SEO оптимизация.

- Правописът е от огромно значение. Грешките в статията възпрепятстват популяризирането ѝ и се възприемат отрицателно от читателите.

- Уникалност. Повторението на съдържание от подобни източници е
недопустимо. Уникалността се определя отделно за всяка тема. В идеалния случай е 100%, но в някои проекти постигане на този резултат е трудно поради задължителните терминологични ключови фрази. Например в правото или медицината.

- Внимателно позициониране на “скрита” реклама. Въпреки че промотирането на даден продукт може да бъде основна цел на даден текст, рекламата му трябва да се поднася внимателно, защото всеки “агресивен” опит за това се приема отрицателно от потребителите.

- Структуриране. Материалът не може да бъде поднесен в един-единствен параграф. Необходимо е да бъде разделен на повече такива, с акцент върху основните точки.

- Дължина. Броят на думите зависи от темата и от аудиторията. Можем да напишем подробен текст или кратка бележка. Важно е съдържанието да е информативно и над 350 думи, за да бъде индексирано от търсачките.

Пренаписване на текстове

В някои случаи клиентите разполагат със суров вид на своите текстове и имат нужда от специалист, който да ги пренапише грамотно, увлекателно и съобразено със SEO изискванията. Можете да ни предоставите полуготов текст или само с опорни точки, а ние ще го преработим в готов за публикуване вид.

Коректорска дейност

Наблюдава се тенденция, според която правописът се превръща в лукс и умение, което не всеки съумява да владее. Тук идва нашата роля на
дипломирани филолози, служещи си брилянтно с тънкостите на езиците.

Ако имате готов текст, който се нуждае от финален коректорски прочит, ние сме насреща.

Поддръжка на социални мрежи

В днешно време всеки бизнес се нуждае не само от специализиран сайт, а и от профили в социалните мрежи. Изготвяме стратегии за поддръжка на страници във Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn и ВКонтакте. Предлагаме ежедневно публикуване на подбрани от нас публикации, съобразени с изискванията на съответните мрежи.

CopyVibes

Помагаме на вас и вашия бизнес

Езиците, с които работим, са:

Български език100%
Английски език100%
Немски език100%
Руски език100%
Полски език100%
Румънски език100%
Гръцки език100%
Испански език100%
Китайски език100%

CopyVibes е вашата копирайтинг агенция, когато имате нужда от:

  • Дългосрочни проекти (месечни пакети и др.)
  • Краткосрочни проекти (единична поръчка)