Скрол нагоре
ние сме copyvibes

За нас

Кои сме ние

Ние сме CopyVibes. Професионална копирайтинг агенция, специализирана в създаването на текстове, които отговарят на нуждите на потребители и търсачки. Нашите копирайтинг услуги са съобразени с желанията и потребностите на клиентите ни, с които заедно постигаме максимални резултати в съвместната ни работа. CopyVibes e „Иновативна стартираща компания“ на b2b Media Awards 2020

Как работим?

Богат каталог от услуги

Ние предлагаме десетки различни видове текстово съдържание – за блог, за медия, за рекламна цел, за SEO, за имейл маркетинг, социални мрежи и т.н. Не знаете точно от какво имате нужда? Обадете ни се, за да получите своята професионална консултация. Знаете много добре от какво имате нужда? Ние сме тук, за да го реализираме.

Квалифициран и опитен екип

За нашите автори писането не е странична, а основна работа. Ние имаме екип от квалифицирани и опитни копирайтъри, за чието продължаващо обучение не спираме да се грижим. Целта ни? Винаги да предлагаме услуга, която надминава очакванията ви за качество, стил и ефективност.

Безкомпромисен перфекционизъм

При нас писането протича в няколко етапа: задълбочено проучване, планиране, структура, създаване на текста, редакция и корекции. Всеки текст минава през втора независима проверка и софтуер за проверка на уникалността, така че до вас да достигне единствено най-доброто, на което сме способни.

Гъвкавост и адаптивност

Стараем се да реагираме гъвкаво и да предложим персонализирани решения във всяка стъпка от работата си с клиента. Това включва процесите на планиране, реализиране и завършване на който и да е краткосрочен и дългосрочен проект. Ние ще ви предложим схема на действие, съобразена с вида, характера и целите на бизнеса ви.

Бърза и лесна комуникация

Ние сме насреща за вас през всяка стъпка от съвместната ни работа. Ще се съобразим с предпочитания от вас канал за комуникация и ще отговорим на всички ваши въпроси, колебания и коментари по всяко време на работната седмица. Защото вярваме, че именно смислената комуникация е ключът към ползотворната съвместна работа.

Отлично съотношение между цена и качество

Макар и да работим по твърди тарифи, ние се стараем да предложим на всеки клиент справедлива оферта, в зависимост от вида, дължината и сроковете за написване на нужните текстове. И всичко това – без компромис с качеството в нито една фаза от изпълнението на ангажимента.

Езици, на които работим

Предлаганите от нас копирайтинг услуги могат да достигнат до вас на български, английски, немски, руски, полски, румънски, гръцки, испански и китайски език, което ни позволява да разширим кръга от доволни клиенти. Ние сме екип от филолози и журналисти, експерти в съответните езици, познаващи техните граматика, стилистика и езикови норми. Вярваме, че перфектният правопис не е лукс, а необходимост и го доказваме в изпълнението на всяка копирайтинг услуга. Стараем се да създаваме уникални текстове, чието качество не се поставя под съмнение. Предлагаме ви богата гама от копирайтинг услуги от различно естество, които да задоволят нуждата от редовно и качествено присъствие в онлайн пространството.

те ни се довериха

Работим с ...

Отзиви

За нас и нашата работа

Мария Сивкова, собственик на Conversion Century, за работата с нас:

Какво ви накара да изберете нашата агенция и какво ви задържа при нас?
CopyVibes е може би единствената специализирана копирайтинг агенция в България. Професионализмът на Станислава и останалите от екипа, високото качество на текстовете и точните срокове задържаха нашата SEO агенция повече от 3 години. И все още продължаваме да работим успешно заедно.

Как бихте описали нашата комуникация и отношение към вас?
Винаги навреме. През годините сме успели да си изградим изключително добра комуникация, разбираме се добре и сме винаги спокойни, защото знаем какво можем да очакваме

– добри текстове, написани по нашите изисквания и доставени в уговорения срок.

Какво е било най-голямото предизвикателство, което сте имали в работата си с нас?
Винаги работата с вас е била удоволствие. Аз и целият ми екип можем да комуникираме свободно с вас и знаем, че работата ще бъде свършена добре. Именно поради тази причина предпочитаме всички текстове на нашите клиенти да се пишат от CopyVibes.

Как мислите, че агенцията ни се е развивала през тези 5 години и какво бихте желали да видите от нас в бъдеще?
За 5 години вашият екип доста се разви. Вече имате професионални автори в много разнообразни сфери, не само на български. Това ни позволява да използваме услугите на агенцията много повече и да ви препоръчваме за писане на текстове за Европа и САЩ. Продължавайте да се развивате с тази скорост, защото бизнесите имат нужда от вас.

Бихте ли ни препоръчали на други бизнеси?
Разбира се! Ще продължим да ви препоръчваме на нашите български и чуждестранни клиенти.

Ева Михайлова, проджект мениджър в Reshenia.com, за работата с нас:

Какво ви накара да изберете нашата агенция и какво ви задържа при нас?
Признавам, избрахме вашата агенция, защото се познаваме от преди това. И знаех как работите, Стаси и Косьо.
Но тук по-важното е че работим вече 5-а година заедно и бих продължила да работя с вас. Т.е. не само заради познанството ни от по-рано. Ето само малка част от причините:
– Отзивчиви сте и мили и има персонално отношение;
– Създавате изключително добро съдържание, стойностно и коректно.
– Давате предложения, ако смятате, че нещо може да бъде направено по по-добър начин.
– Винаги сте насреща при нужда от корекция на текст или друго.
– Когато има нещо много спешно, правите всичко възможно то да се случи навреме.

Как бихте описали нашата комуникация и отношение към вас?
По-горе го написах, но тук отново ще кажа, че сте любезни и отзивчиви и комуникацията е много лесна и приятна. Държа да отбележа, че за мен отношението е едно от най-важните неща.

Какво е било най-голямото предизвикателство, което сте имали в работата си с нас?
Предизвикателството е насочено по-скоро към нас, тъй като често се случва клиентът ни да остави всичко в нашите ръце и да се налага ние да обясним на вас в детайл това какво иска той (след като самият той невинаги знае). А това не е лека задача. Първо, защото клиентът най-добре познава бизнеса си. Второ – с малко информация много трудно може да се пресъздаде желанието на клиента.

Как мислите, че агенцията ни се е развивала през тези 5 години и какво бихте желали да видите от нас в бъдеще?
Аз смятам, че сте адски добри в това, което правите, мотивирани сте и заслужавате голям успех. Услугата, която предлагате е с високо качество. Това, което бих препоръчала, е може би да се спазват още повече сроковете. И да имаме обратна връзка, ако нещо се бави или нещо не е подадено, както трябва от наша страна, за да реагираме навреме. Това го казвам като градивна критика и тук виждам и себе си, защото знам, че когато човек е много зает, допуска точно тези грешки.

Бихте ли ни препоръчали на други бизнеси?
– Ние вече го правим

Надя Рангелова, съосновател на преводаческа агенция Oltrans, за работата с нас:

Какво ви накара да изберете нашата агенция и какво ви задържа при нас?
Запознахме се на конференция за дигитален маркетинг и ми направи впечатление погледът на Станислава (бел.ред. Симидчийска – съосновател на CopyVibes) върху работата и вниманието към детайлите. Тъй като работим в една сфера – преводите и създаването на текстове вървят често ръка за ръка за нашите клиенти – аз веднага видях компетентността, с която говори за своята работа.

Как бихте описали нашата комуникация и отношение към вас?
Откакто работим заедно, винаги сме получавали навременен отговор и адекватна реакция по изпълнението на даден проект.

Какво е било най-голямото предизвикателство, което сте имали в работата си с нас?
Най-голямото предизвикателство беше да задоволим изискванията на наш редовен клиент, който освен от преводи, имаше нужда и от копирайтинг. Клиентът ни имаше подготвени редица обучения, с които копирайтърите трябва да се съобразяват при изготвянето на текстовете. Наложи се да дадете задача за изготвяне на примерен текст на трима копирайтъри, но накрая клиентът остана доволен и стартира работа с нас и по този проект.

Как мислите, че агенцията ни се е развивала през тези 5 години и какво бихте желали да видите от нас в бъдеще?
След запознанството ни преди две години на конференцията в София, аз разгледах обстойно вашата история (винаги съм се интересувала от развитието на предприемачите в България) и ми направи огромно впечатление с какъв хъс и отдаденост сте започнали своя бизнес. От днес назад към това време е очевидно развитието ви в положителна посока, както е видим и размахът, с който работите. Пожелавам ви още много години само напред и нагоре.

Бихте ли ни препоръчали на други бизнеси?
Да и го правя редовно.

Таня Иванова за работата с нас: 

Какво ви накара да изберете нашата агенция и какво ви задържа при нас?

Театърът ни се разрастваше и имахме нужда от млад екип, който да ни помага при създаването на текстово съдържание за различните социални канали, през които общуваме с нашата публика. Станислава и Константин се оказаха едно появило се навреме и много успешно решение с тяхната младост, креативност и уникален “vibe”. Работим и ще продължаваме да работим с тях заради способността им да се справят с предизвикателствата, пред които ги изправяме, заради високата професионална етика, добронамереност и готовността им да предлагат нестандартни решения.

Как бихте описали нашата комуникация и отношение към вас?

CopyVibes е нашият „гръмоотвод“ 😊. С течение на годините израствахме и се развивахме заедно, което се превърна и в основа за приятелство и извън професионалната сфера. Те са винаги насреща, когато не ни достигат време, енергия и нерви 😊. А и ни свързаха с още млади, готини хора, които привлякохме към екипа си. И дори бяха така мили да публикуват една моя статия в сайта си. 😉

Какво е било най-голямото предизвикателство, което сте имали в работата си с нас?

Да спра да им се обаждам след 18 часа 😊, тъй като нашето работно време понякога продължава до след полунощ, когато нормалните хора обикновено имат по-приятни занимания.

Как мислите, че агенцията ни се е развивала през тези 5 години и какво бихте желали да видите от нас в бъдеще?

Следя отблизо CopyVibes, тъй като всичките им проекти са ми безкрайно интересни. И макар първите им стъпки да бяха плахи, след пет години те вече са истински изградени професионалисти, които уверено дават предложения, изпълняват коректно изискванията на клиентите си и проявяват необходимата гъвкавост, разбиране и адаптивност. За в бъдеще им пожелаваме да са все така целеустремени, отворени към новото, но и приемащи добрите стари практики, и любопитни към случващото се тук и сега. И, естествено, да продължим да носим заедно красота и вдъхновение на хората.

Бихте ли ни препоръчали на други бизнеси?
На 100%!

Отзиви
от нашите клиенти

За нас казват

Радослав Лачев
Основател | Sunny Company
Ползвал съм услугите им. Работят качествено, в срок, изпълнението е на много високо ниво. Подхождат професионално спрямо заданието. Отзивчиви и коректни. Ще ползвам услугите им отново!
Радослав Лачев
Основател | Sunny Company
Пламен Бижев
Видеограф
Отлична работа! Прекрасно написани текстове на каквато и да е тема и винаги предадени в срокове. Отлична комуникация... Препоръчвам на 100%
Пламен Бижев
Видеограф
Теодор Захариев
SEO специалист | Студио KIPO
Изключително лесна и бърза комуникация. Грамотни, коректни и с внимание към детайлите. Поръчахме текстове с висока потребителска стойност за нашия новинарски сайт и останахме много доволни. Препоръчвам!
Теодор Захариев
SEO специалист | Студио KIPO
Борислав Борисов
Основател | Fitsys
Сред дълго търсене на copywriter най-накрая намерихме най-добрия партньор CopyVibes! Много бърза и качествена работа. За нула време успявам да им обясня какво точно очаквам да видя в темата, която искам да напишат. Работим с лекота.
Борислав Борисов
Основател | Fitsys
Димитър Йовчев
Собственик | Passion.bg
Препоръчвам с две ръце! Винаги в срок и качествено писане. Справят се с всяко предизвикателство и всяка тема. Съдържателни статии и изключително увлекателни. Коректен и свеж екип. Удоволствие е работата с тях!
Димитър Йовчев
Собственик | Passion.bg
parallax
свържете се с нас

Да пишем за вас!

Създаваме съдържание, което постига качествени резултати за бизнеса. Свържете се с нас, за да обсъдим и вашия проект.

    Този уеб сайт използва бисквитки с цел подобряване на потребителското преживяване.