Скрол нагоре
ние сме copyvibes

За нас

Кои сме ние
Как работим?
Езици, на които работим

Ние сме CopyVibes. Професионална копирайтинг агенция, специализирана в създаването на текстове, които отговарят на нуждите на потребители и търсачки. Нашите копирайтинг услуги са съобразени с желанията и потребностите на клиентите ни, с които заедно постигаме максимални резултати в съвместната ни работа. CopyVibes e “Иновативна стартираща компания” на b2b Media Awards 2020

Богат каталог от услуги

Ние предлагаме десетки различни видове текстово съдържание – за блог, за медия, за рекламна цел, за SEO, за имейл маркетинг, социални мрежи и т.н. Не знаете точно от какво имате нужда? Обадете ни се, за да получите своята професионална консултация. Знаете много добре от какво имате нужда? Ние сме тук, за да го реализираме.

 

Квалифициран и опитен екип

За нашите автори писането не е странична, а основна работа. Ние имаме екип от квалифицирани и опитни копирайтъри, за чието продължаващо обучение не спираме да се грижим. Целта ни? Винаги да предлагаме услуга, която надминава очакванията ви за качество, стил и ефективност.

 

Безкомпромисен перфекционизъм

При нас писането протича в няколко етапа: задълбочено проучване, планиране, структура, създаване на текста, редакция и корекции. Всеки текст минава през втора независима проверка и софтуер за проверка на уникалността, така че до вас да достигне единствено най-доброто, на което сме способни.

 

Гъвкавост и адаптивност

Стараем се да реагираме гъвкаво и да предложим персонализирани решения във всяка стъпка от работата си с клиента. Това включва процесите на планиране, реализиране и завършване на който и да е краткосрочен и дългосрочен проект. Ние ще ви предложим схема на действие, съобразена с вида, характера и целите на бизнеса ви.

 

Бърза и лесна комуникация

Ние сме насреща за вас през всяка стъпка от съвместната ни работа. Ще се съобразим с предпочитания от вас канал за комуникация и ще отговорим на всички ваши въпроси, колебания и коментари по всяко време на работната седмица. Защото вярваме, че именно смислената комуникация е ключът към ползотворната съвместна работа.

 

Отлично съотношение между цена и качество

Макар и да работим по твърди тарифи, ние се стараем да предложим на всеки клиент справедлива оферта, в зависимост от вида, дължината и сроковете за написване на нужните текстове. И всичко това – без компромис с качеството в нито една фаза от изпълнението на ангажимента.

Предлаганите от нас копирайтинг услуги могат да достигнат до вас на български, английски, немски, руски, полски, румънски, гръцки, испански и китайски език, което ни позволява да разширим кръга от доволни клиенти. Ние сме екип от филолози и журналисти, експерти в съответните езици, познаващи техните граматика, стилистика и езикови норми. Вярваме, че перфектният правопис не е лукс, а необходимост и го доказваме в изпълнението на всяка копирайтинг услуга. Стараем се да създаваме уникални текстове, чието качество не се поставя под съмнение. Предлагаме ви богата гама от копирайтинг услуги от различно естество, които да задоволят нуждата от редовно и качествено присъствие в онлайн пространството.

това сме ние

Екипът на CopyVibes

те ни се довериха

Работим с ...

Отзиви
от нашите клиенти

За нас казват

Радослав Лачев
Основател | Sunny Company
Ползвал съм услугите им. Работят качествено, в срок, изпълнението е на много високо ниво. Подхождат професионално спрямо заданието. Отзивчиви и коректни. Ще ползвам услугите им отново!
Радослав Лачев
Основател | Sunny Company
Пламен Бижев
Видеограф
Отлична работа! Прекрасно написани текстове на каквато и да е тема и винаги предадени в срокове. Отлична комуникация... Препоръчвам на 100%
Пламен Бижев
Видеограф
Теодор Захариев
SEO специалист | Студио KIPO
Изключително лесна и бърза комуникация. Грамотни, коректни и с внимание към детайлите. Поръчахме текстове с висока потребителска стойност за нашия новинарски сайт и останахме много доволни. Препоръчвам!
Теодор Захариев
SEO специалист | Студио KIPO
Борислав Борисов
Основател | Fitsys
Сред дълго търсене на copywriter най-накрая намерихме най-добрия партньор CopyVibes! Много бърза и качествена работа. За нула време успявам да им обясня какво точно очаквам да видя в темата, която искам да напишат. Работим с лекота.
Борислав Борисов
Основател | Fitsys
Димитър Йовчев
Собственик | Passion.bg
Препоръчвам с две ръце! Винаги в срок и качествено писане. Справят се с всяко предизвикателство и всяка тема. Съдържателни статии и изключително увлекателни. Коректен и свеж екип. Удоволствие е работата с тях!
Димитър Йовчев
Собственик | Passion.bg
parallax
свържете се с нас

Да пишем за вас!

Създаваме съдържание, което постига качествени резултати за бизнеса. Свържете се с нас, за да обсъдим и вашия проект.

    Този уеб сайт използва бисквитки с цел подобряване на потребителското преживяване.