За нас

CopyVibes

Кои сме ние

Ние сме CopyVibes. Копирайтинг агенция, специализирана в създаването на текстове на български, английски, немски, руски, полски, румънски, гръцки, испански и
китайски език. Ние сме екип от филолози и журналисти, експерти в съответните езици, познаващи техните граматика, стилистика и езикови норми. Вярваме, че перфектният правопис не е лукс, а необходимост.

Константин

Константин Симидчийски е роден в София. Учил е Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. В последните 10 години работи в сферата на медиите и копирайтинга. Работил е като редактор и главен редактор в различни издания от сферата на спорта и лайфстайла. Константин е един от основателите на лайфстайл медията VIBES.BG.

Станислава

Станислава Симидчийска е един от основателите на копирайтинг агенция CopyVibes. Завършила е спец. Българска филология в Софийския университет “Св. Климент Охридски”, последвана от магистратура Журналистика и медии в същото висше учебно заведение. Има близо 10-годишен опит в медии, като това включва работата като редактор в дамски сайт, отговорен и главен редактор в модни сайтове. Също така е един от основателите на сайта за култура и лайфстайл VIBES.BG, където изпълнява дейността на главен редактор заедно със своя съпруг и също основател на VIBES и CopyVibes Константин Симидчийски.

57618445_1446361782166201_3917211964400467968_n

Надежда

Надежда Станулова е завършила Славянска филология с полски език в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Учила е един семестър в Торунския университет „Николай Коперник“ (Полша) по програма Еразъм +. Успешно се реализира в
сферата на образованието и науката като учител по български език и литература. Има няколко литературни награди за превод на поезия и проза от полски на български език към Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Mara-portrait

Мара

Мара Ергин е родена в Бургас. Завършва средното си специално образование в ПГ по облекло „Княгина Мария Луиза“ в София, както и висше, магистърска степен, в Бургаски свободен университет, специалност Маркетинг. Интересите ѝ са разностранни, както и заниманията ѝ. Освен артистични умения, тя има подчертано силен афинитет към български език, писане на проза и стихове. Лесно усвоява чужди езици, които усъвършенства дълги години. Работила е като преводач в Англия с български, английски и испански, а след завръщането си в родината, професионалните ѝ дейности са свързани с писане и редактиране на статии за CopyVibes и за други сайтове на български и на други езици; преподаване по английски на деца и възрастни; екскурзоводство с английски и руски; преводачески услуги към Община Бургас с английски език, както и на мероприятия от различно естество.

Радостин

Радостин Спасов е сред копирайтърите, които работят за агенция CopyVibes. Универсален играч, който може да напише статия за криптовалути, недвижими имоти, етерични масла, туристически дестинации и квантовото преплитане между блатното кокиче и бормашината. Всъщност последното не е вярно, но пък е вярно, че пише както на български, така и на английски език. Истина е също така, че от 15 години насам работи като спортен журналист, преминал през печатни медии като „Меридиан Мач” и „Монитор”, а понастоящем упражняващ професията на ТВ екрана (и зад него) като част от спортната редакция на TV+. Завършил е Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”, по-късно следва и магистратура в същото висше учебно заведение в специалност Музикални мултимедийни технологии.

Hristiana Tomova

Христиана

Христиана Томова е завършила Първа ЕГ Варна с профил английски и немски втори език, а след това Румънска филология в Софийския университет “Св. КлиментОхридски” и МИО в УНСС. Към момента подготвя дипломна работа по специалност “Превод с английски език” към СУ. Христиана има повече от 12 години опит като преводач на свободна практика. Владее свободно румънски, английски, немски и разбира се, родния български език. В момента учи руски.
Занимавала се е основно с превод на документи, но също така е превеждала художествена литература и театрални пиеси.

Лиляна

Лиляна

Лиляна Георгиева е завършила Езикова гимназия „Пейо Яворов“ град Силистра с усилено изучаване на немски език. Това ѝ помага за бакалавърската ѝ степен в Кьолн, специалност „Mедии и мениджмънт“ и магистърската – в Берлин, специалност „Филмови науки“. От една година живее в София, където завършва практическа журналистика във ВУЗФ. Освен на немски език, тя пише с удоволствие статии и филмова критика на майчиния си език за Vibes.bg, Melange.bg и Go Guide.

Maria

Мария

Мария Бикова е завършила  специалност Руски език и литература в Московския Педагогически Государствен Университет (МПГУ) в град Москва. Работи като копирайтър от 2007 година, сътрудничи си с различни уебсайтове, вестници и списания. Родена е в Русия, а от 2012 година живее в България.

Има собствен уебсайт, посветен на живота в България.

Павел

Павел Достинов е завършил Френска езикова гимназия “Антоан дьо Сент-Екзюпери”, гр. Пловдив, а в момента е студент в Англия по специалност “Медия и комуникации”.
Има афинитет към литературата и пише поезия.
Занимава се с писане на статии и преводи на английски и френски за различни сайтове.

58373651_677237586022525_1732290087208615936_n

Любомир

Любомир Петров завършва Професионална гимназия по икономика „Тодор Влайков“ град Клисура. Завършената икономическата специалност не му пречи да започне развитието си и в друга посока, за да се отдаде на това, което обича да прави най-много – писането. Понастоящем е студент по Журналистика в Софийски университет с профил „Печат и агенционна журналистика“ и тематичен профил „Култура“. Отскоро пише собствен блог, главно свързан с голямото му хоби – четенето на книги и тяхното представяне. Един от авторите за лайфстайл платформата Vibes.bg и новото попълнение в копирайтинг агенция CopyVibes, но вече успешно реализирал първите си проекти! Зареден с много творческо вдъхновение, разностранни интереси, много книги за четене и най-важното - бял лист, върху който може да изрази целия си творчески потенциал!

Elena-n

Елена

Елена Маркова е завършила Испанска филология, последвана от магистратура Преводач-редактор в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит в писането на есета и рецензии, превежда филми и книги, статии, документи и др. Освен че се занимава с писане и преводи на испански език,Елена преподава в езикова школа.

Nataliya

Наталия

Наталия Тодорова е родена във Варна. Завършила е Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ със специалност Приложна лингвистика с немски и китайски език. След трети курс заминава на едногодишна специализация в Пекински университет за езици и култура. Година по-късно завършва магистратура Транслатология с немски език. Преподавател по китайски език във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“. Вече 6 години работи като преводач от и на китайски език на свободна практика. Занимава се основно с устни преводи на бизнес срещи, технически преводи и рекламни текстове и сайтове. Най-новото ѝ начинание е да организира и води Курсове по китайски език и култура във Варна.

CopyVibes е вашата копирайтинг агенция, когато имате нужда от:

  • Дългосрочни проекти (месечни пакети и др.)
  • Краткосрочни проекти (единична поръчка)