маркетинг
Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия, част от Digital4Plovdiv, се проведе между 30 ноември-1 декември 2019 година в Града под Тепетата. И този път форумът събра някои от най-добрите професионалисти в сферата, като копирайтинг агенция CopyVibes в лицето на Станислава Симидчийска също беше част от селекцията.

 

Темата, която дискутираха съоснователя на агенцията и колеги от бранша, беше следната: “Маркетинг чрез съдържание – какво включва изобщо и как да го подготвим по-добре (т.е. различните специфики за имейли, статии, слогани, копита и т.н.)”.

 

Залата беше пълна и това спомогна за по-добра и динамична атмосфера на разговора. В началото въпросите задаваше модераторът на дискусията, но малко след това активно се включиха и присъстващите. 

 

Станислава Симидчийска сподели различни аспекти от работата на CopyVibes, отговаряйки на въпроси като: “Колко време е нужно, за да се изготви един текст?”, “Как проучвате темите, по които пишете?”, “Какви са предимствата на работата с агенция?”, “Как се формират цените?” и много други.

 

Съдържанието е неделима част от презентирането на всеки бизнес и това го прави елемент с ключово значение. За да продава, текстът, представящ дадена дейност, трябва да спечели доверието на потребителя и да го превърне от читател в клиент – а за това е нужен отличен стил, висока езикова грамотност, маркетинг умения и не на последно място, познания в областта на SEO, чрез които написаното да достигне до по-широка аудитория.

 

Копирайтинг агенция CopyVibes е компания, занимаваща се ексклузивно със създаването на съдържание и е една от първите такива изобщо. Формирана е от екип филолози и журналисти и има за цел да предоставя качествени текстове на своите клиенти, печелещи вниманието с ясен и достъпен изказ, интересни теми и безупречна грамотност. Сърцето на CopyVibes – неговите автори – ежедневно подобряват своите познания в последните световни практики в областта, прилагайки ги успешно не само на българска, но и на чуждестранна почва.