Скрол нагоре
нашите умения

Писане на
текстове

Нашите умения

Писане и пренаписване на текстове

Създаването на рекламни послания и съдържание с висока добавена стойност за потребителя е основната дейност на нашата агенция. Ние можем да Ви предоставим различни по тема, стил, цели и формат текстове, които да помогнат на бизнеса ви да заяви себе си онлайн, в социалните мрежи или в медиите.

01.
Съдържание за блог или медиен сайт

Поддържането на фирмен блог е начин да спечелите доверието на потребителя и да помогнете на сайта си да се класира по-добре в онлайн търсачките. За целта специалистите препоръчват публикуване на блог материали, които се отличават с експертиза и градят авторитет. Това е нещо, което ние можем да направим вместо вас: професионално, в срок, според графика и спецификата на вашата дейност.

Като част от по-голяма медийна група, създателите и екипа на CopyVibes.eu имат богат опит в създаването и на атрактивно медийно съдържание: новини, лайфстайл журналистика, развлекателни и полезни материали за различни аудитории.

02.
Създаване на SEO съдържание

Оптимизацията за търсещи машини е новото черно, а създаването на съдържание е един от основните ѝ компоненти. Ние имаме знанията, уменията и компетенциите да създаваме текстове, които се харесват както на потребителите, така и на търсачките.

В изготвянето на SEO съдържание ние се придържаме към препоръчаните структура, формат, дължина и добри практики на семантиката. Това включва разширено ядро от ключови думи, насищане според последните препоръки и създаване на логична H1-H6 йерархия на текста.

03.
Пълно текстово оформление на уебсайт

Всеки уебсайт трябва да има разбираемо и приветливо “лице”, с което да посрещне своите потребители и клиенти. Независимо дали създавате нов сайт, или правите цялостен редизайн на стария – ние сме насреща, за да оформим текстовата част на вашето онлайн пространство.

Това включва адекватно запълване на абсолютно всички текстови блокове в темата на сайта, както и персонализирано съдържание по зададени от клиента и/или уеб разработчика параметри.

04.
Описания на категории, продукти и услуги

Описанията на вашите продукти и услуги имат за цел да дадат на потребителя цялата информация, нужна преди реализиране на покупка. Дублираните, неясни и нискокачествени описания могат да бъдат основна причина за ниски конверсии.

Ние ще ви помогнем да се справите с тази задача. Ще напишем уникални, грабващи, информативни и професионални описания, които ще направят процеса на продажбите ви по-гладък и по-успешен.

05.
Писане на съдържание за лендинг страници

Кампанийните, промоционални и тясно таргетирани лендинг страници имат своите специфики. Те са както в езика, така и в дължината, CTA, оформлението и усещането за спешност.

Добрата новина е, че нашият екип знае точно как да се обърне към аудиторията, която таргетирате – достатъчно е да ни се доверите и да ни оставите да направим магията.

06.
PR и линк билдинг статии

Опитът в медийната среда ни позволява да създаваме професионални, ненатрапчиви и стилни PR и линк билдинг статии, които не са “трън в окото”, а наистина представляват интерес за подбраната публика.

Този вид текстове са ефективни, както в промоцията на продукти, така и в рекламата на услуги, бизнес начинания, събития или каузи.

07.
Имейл маркетинг

Копирайтинг агенция CopyVibes.eu може да поеме изготвянето на текстовото съдържание за вашите имейл маркетингови кампании. За целта използваме работещи формули, добри практики и разбира се, щипка мислене извън кутията.

Ние ще изготвим персонализирани послания и оферти за различните ви групи от потребители, ще определим правилния език и ще създадем работещи решения за конверсии.

08.
Печатна и медийна реклама

Изработваме реклами за радио, телевизия, брошури, листовки, каталози и билборди – защото познаваме спецификите им и знаем как да бъдем адекватни на клиентските очаквания.

Съдържанието на рекламите е съобразено с вашите изисквания за дължина, стил, настроение и крайна цел на кампанията.

09.
Реклами за социалните мрежи

Нашите професионални копирайтъри могат да създадат кратки, грабващи и отличаващи се рекламни публикации, съобразени с изискванията на конкретната социална мрежа.

В практиката ни влизат социални мрежи като Facebook, Instagram и Twitter.

10.
Творчески текстове

Копирайтингът постоянно балансира на ръба между бизнес и изкуство, а изкуството е нашата любима част.

Можем да изготвим за вас творчески текстове с различен характер: речи, послания, поздравителни адреси, персонализирани пожелания, разкази и стихове. Защото какво е животът без щипка творчество?

11.
Пренаписване, редакция, корекция и оптимизация на готови текстове

Имате текст, но не сте сигурни, че е перфектен? Ние сме насреща, за да го направим такъв.

Услугите ни включват работа по:

  • правописни и пунктуационни грешки;
  • лексикални грешки;
  • неправилно употребени думи;
  • структурни неточности;
  • форматиране и стилизация;
  • плавни връзки между абзаците и др.
parallax
свържете се с нас

Да пишем за вас!

Създаваме съдържание, което постига качествени резултати за бизнеса. Свържете се с нас, за да обсъдим и вашия проект.

    Този уеб сайт използва бисквитки с цел подобряване на потребителското преживяване.