Писане на текстове

Създаването на съдържание е основна дейност на нашата агенция. Екипът ни, съставен главно от филолози и журналисти, може да се справи с различни по трудност копирайтинг услуги, свързани с конструирането на отличен текст. С помощта на правилно подбраните ключови думи и фрази позволяваме на вашата дейност или продукт да достигне до повече потребители. 

Копирайтинг агенция CopyVibes предлага широка гама от копирайтинг услуги:

  •     Статии за блог/сайт:

Копирайтинг услуга, с която редовно обновявате съдържанието в сайта си, което оказва положително влияние върху търсачките и нуждите на вашите потребители. Добавената стойност за вашите клиенти е от изключителна важност, затова е необходимо да им предоставяте нова и интересна информация, обвързана с дейността ви. Имайте предвид, че редовното публикуване в сайта ви дава индикации на търсачките за надеждност на вашата платформа.

  •     SEO копирайтинг 

Писане на SEO текст е копирайтинг услуга, която помага на всеки сайт да бъде индексиран от търсачките. Проучването на ключовите думи и фрази в сферата на вашата дейност, както и на аудиторията, е част от работата на нашите копирайтъри при оптимизация на уебсайта ви. Благодарение на SEO копирайтинга се постигат челни позиции в различните системи за търсене в интернет. CopyVibes работи с част от големите SEO агенции в страната, с които заедно помагаме на разнообразни бизнеси да бъдат все по-разпознаваеми в мрежата.

  •     Цялостно съдържание за сайт:

Поверявайки сайта си на екип от професионалисти, можете да бъдете сигурни, че  съдържанието ще бъде атрактивно за читателите и съобразено със SEO изискванията.

  •     Категорийни описания:

Това е идеалният начин да запознаете своите потребители с аспектите на вашата дейност. Ние ще изготвим ясни, точни и грамотни описания, съдържащи необходимите ключови думи, презентиращи вашите продукти, услуги и т.н.

  •     Описание на продукти:

В случай че притежавате онлайн магазин, продуктите, които предлагате в него, трябва да бъдат подробно описани. Необходимо е не само да предоставите цялата необходима информация на потенциалните си клиенти, но и да се погрижите за присъствието на предварително подбрани ключови думи с цел оптимизация. 

  •     Лендинг страници:

Сред нашите копирайтинг услуги са и лендинг страниците, които са идеален маркетинг инструмент за привличане на клиенти към вашите продукти.

  •     PR статии

При писането на PR материали основната задача на нашите копирайтъри е да представят максимално интересно за целевата аудитория дадено съдържание. Добрият PR текст има за цел да привлече читателското внимание, да акцентира върху предварително уточнени детайли и най-важното: да продава - идеи, услуги, продукти и др.

Поддържането на близък контакт е лесно постижимо чрез тази копирайтинг услуга, при която посредством електронна поща се изпращат рекламни материали до вашата целева група. Обърнете се към нас, за да изготвим съдържание за вашите рекламни мейли, чрез което да разширите обхвата на аудиторията си.

  •     Печатна реклама

Отпечатването на рекламни елементи върху хартиени носители е копирайтинг услугите с доказан успех. Необходимото съдържание трябва да бъде кратко, ясно и мигновено да привлича вниманието. Оставете на нас да акцентираме върху “горещите точки” на вашия бизнес, които планирате да представите пред по-широка общественост.

Копирайтинг услугите, които предлагаме, са разнообразни, така че да отговарят на нуждите на разнородни клиенти и техните продукти или дейност. В CopyVibes работи екип от професионални копирайтъри, които съумяват при извършването на определена копирайтинг услуга да постигнат максимални резултати спрямо индивидуалните нужди на клиента. Имате възможност да се обърнете към агенцията ни, както за еднократна поръчка, така и за извършване на абонаментни копирайтинг услуги. 

За повече информация: info@copyvibes.eu