Искате видимо присъствие в интернет и отвсякъде ви казват, че е добре, дори задължително, да си направите блог. Независимо от продуктите или услугите, които предлагате, както и дали сайтът ви е онлайн магазин, или друг тип, вие определено се нуждаете от блог.

Защо е необходим? За някои въпросът звучи така: защо да правя разходи? Истината е следната: за немного пари печелите много, неочаквано много повече. Аргументите, подкрепящи твърдението, че собственият блог е най-удачното решение, за да бъдете печеливши онлайн, са достатъчно красноречиви:

С присъствието на уникални, качествено написани текстове, при които са  използвани ключови думи, свързани с дейността или продуктите на сайта ви, търсачките ще ви индексират и позиционират на първите места в резултатите.

Професионалният копирайтинг ще осигури на сайта ви статии, свързани с вашата дейност и продукти, които предлагате. Това означава оптимизация чрез текст с ключови думи, които ще подсилят именно вашия сайт, за да бъде не само бързо откриваем, но и по-привлекателен в сравнение с ваши конкуренти. Това, от своя страна, индиректно води до закупуване на предлаганите от вас стоки.

Обърнете се към копирайтинг агенция, която ще направи за вас текстове, които реално работят. Това, от своя страна, също няма да ви струва скъпо, но ще ви донесе печалби: както материални, така и нематериални – име, репутация, рейтинг, от които ще печелите още и за по-дълго време.

Блогът е приносът, с който сайтът ви става по-конкурентоспособен

Например, ако продавате почистващи препарати и в блога си поставите текстове с полезни съвети за почистване, ще предоставите интересно и полезно съдържание за потенциалния потребител. По този начин вие дискретно и ненатрапчиво продавате продуктите в сайта си, тъй като статията дава добавена стойност на читателя.

От друга страна, това повишава и доверието във вас, защото наличието на блог с ориентирани към потребителя статии говори много за вашето отношение към клиента. А потребителското доверие е изключително важно, когато се борите за присъствие в мрежата и за по-високи доходи.

Чрез професионален копирайтинг на статиите в блога ви,

    • вие ще се откроите от “тълпата” със свой стил, при това с перфектен правопис;
    • съдържанието ще бъде лесно четимо и разбираемо;
    • вие ще се позиционирате на предни позиции при търсене;
    • бързо и лесно ще ви откриват бъдещи и настоящи клиенти;
  • вие ще бъдете адекватно посъветвани какво да публикувате, в случай че имате колебания.

Редовното публикуване от ваша страна ще позволи на потребителите по-лесно да намират публикациите ви, отколкото ако разчитате само на социалните мрежи

Наясно сте, че никой във Facebook например няма да рови дълбоко в годините назад, за да достигне до ваша сензационна публикация. В този смисъл, притежавайки свой блог, всичко, което сте писали, е на едно място и подредено по начин, най-удобен за целите на сайта ви.

Блогът е вашата трибуна

Разгърнете целите и идеите си – всичко, на което сте способни и го предайте на читателите си, доверявайки се на качествени копирайтинг услуги, които ще дадат писмена форма на мислите ви. Нямате ограничение, за разлика от социалните мрежи, защото вашият блог е личното ви пространство и само вие решавате колко, кога и как да го използвате.

Печелите както клиенти, така и последователи, приятели, сътрудници

Изобщо хора, свързани с вашата идея или бизнес. Поради факта, че ви намират лесно, те ще могат директно да се свързват с вас, без да губят време.

Накратко: със свой блог можете лесно да реализирате професионалните си планове и да пренесете връзката с клиентите си на следващо ниво!